Home

. Zielsmissie ----------

>klik hier voor recensies

Je kan het boek bestellen vanaf 01/8/2022. Bij je favoriete boekhandel, bij bol.com of via deze site.

In het eerste deel van de trilogie - De Zielsgeliefde - las je over de verboden liefde tussen de joods-orthodoxe Chaim en de niet-joodse Celine. Het tweede deel - Zielsbestemming - vertelt het verrassende gevolg van hun onmogelijke relatie nadat Chaim ontdekte dat Celines zoon, Levi, zijn kind is.

In dit derde deel krijgt hun zoon Levi het nodige hartzeer te verwerken wanneer hem verteld wordt dat zijn vermeende zielsgeliefde, de joodse Leah, zijn halfzuster is. Zijn ziel blijft echter geloven dat zij voor elkaar voorbestemd zijn ... Tijdens de zoektocht naar zichzelf en naar zijn missie in dit leven moet hij eerst zichzelf bevrijden van zijn emotionele schaduwkanten. Daarvoor geeft hij zich in het verre India over aan een transformerende innerlijke reis met behulp van de tantrafilosofie.
Tegelijkertijd wordt de aarde beheerst door een crisis die de huidige wereld drastisch zal veranderen. Wordt de duizenden jaren oude eindtijdprofetie of Armageddon werkelijkheid en komt de voorspelde Messias de mensheid redden? Celine, Chaim en Levi beantwoorden aan de roep van hun zielsmissie door de wereld te helpen transformeren naar een hoger bewustzijn. Het Aquariustijdperk verschijnt aan de horizon.

Het verhaal speelt zich af in Lissewege, Knokke-Heist, Antwerpen, Jeruzalem en India.

ZIELSMISSIE- door Mariane Fack - Uitgeverij Paris Books - ISBN:  9789493280441-
paperback - 270 pag - 148 x 210mm - Prijs: 21,95 euro